Wat maakt ADYA World zo bijzonder?

Alle stukjes Adya fruit en Orangefit poeders zijn met veel zorg ontwikkeld. Samen met onze productiepartners creëren we de toegevoegde waarde. Adya World is een partnerschap tussen gelijkgezinde bedrijven met elk een eigen verhaal en visie op een betere wereld. Zo is Orangefit een natuurlijke booster voor sportievelingen, staat Adya voor het behoud van lokale biodiversiteit en een aanbod aan natuurlijke snacks en heeft Van Eigen Deeg een koekje die vegan is en zijn alle verpakkingen 100% composteerbaar.
Back to basics dus!

ADYA Fruits

We vriesdrogen het fruit. Dat betekent dat we het water in het fruit kort invriezen en nadien doen verdampen (sublimatie). Dat geeft dan lichte en krokante stukjes fruit die je zo kan eten. Je kan het ook gebruiken als ingrediënt voor je ontbijtgranen, yoghurt, shakes en smoothies. Op deze site vind je een overzicht van de fruitsoorten. Vanaf 2020 vind je bij ons ook gevriesdroogde aardbei en framboos!

En alles uiteraard veggie en vegan friendly!

ADYA Nutrition & Orangefit

Orangefit levert natuurlijke en 100% plantaardig samengestelde proteïnepoeders. De ontwikkelaars achter Orangefit vonden dat er in het tot dan bestaande aanbod van proteïneproducten weinig smaak zat. Daarom is enorm hard gewerkt aan de originele samenstelling en blijft Orangefit ook nieuwe producten ontwikkelen op topniveau. Ook Orangefit is veggie en vegan friendly!

De koekjes Van Eigen Deeg

Van Eigen Deeg koekjes worden verpakt in een plastic vrije verpakking gemaakt van Paperwise. Paperwise wordt gewonnen uit landbouwafval, dit zijn de stengels en bladeren die overblijven na de oogst. Zo worden er geen nieuwe grondstoffen gebruikt en ontvangen de boeren ook een extra opbrengst. Het doorkijk venster op basis van cellulose wordt gemaakt van houtvezel. Hierdoor is de verpakking volledig composteerbaar.

Daarbij maakt Van Eigen Deeg ook Vegan koeken en zijn ze bezig met een circulaire werkwijze die grondstoffen hergebruikt voor een heerlijk koekje.