De ADYA World Heroes

Onze producten helpen onder meer sporters voor hun energie en recuperatie. Zoals zij achter onze producten en verhaal staan zijn we bij Adya World ook heel trots op hun prestaties en moed. Met veel plezier sponsoren we hen dan ook. Maak kennis met onze heroes Jelle Veyt, Seppe Smits en Nele Gilis!

Nele Gilis

Nele Gilis is een Belgische professionele squashspeelster. Gilis is al een tijd Belgisch kampioene squash en in 2019 ook Europees kampioene. In 2016 haalde ze al eens zilver en in 2017 en 2018 brons op de voorgaande kampioenschappen. Vandaag staat ze 19e op de wereldranglijst. Nele kiest voor plantaardige voeding en is daarom ook uitgesproken fan van zowel Orangefit als Adya fruit

Nele op Facebook Nele op Instagram

Seppe Smits

Sebastien ‘Seppe’ Smits is een Belgische snowboarder, die gespecialiseerd is in de onderdelen big air, halfpipe en slopestyle. Seppe begin er al aan op zijn zevende. In 2007 won hij zijn eerste internationale wedstrijd en begon hij ook deel te nemen aan de wereldbekercompetitie. In 2012 haalde hij voor eigen publieke voor de eerste keer de wereldbeker binnen.

Op het WK in 2009 haalde Seppe zilver in de big air. In 2011 haalde hij in hetzelfde onderdeel brons op het WK en meteen ook goud op het onderdeel slopestyle. Hij haalde ook brons op het WSF WK snowboarden in 2012 en FIS WK snowboarden in 2013. In 2017 haalde hij dan weer goud op de slopestyle tijdens de FIS WK snowboarden in Spanje. Ook Seppe staat achter de producten van Adya World!

Seppe op Facebook Seppe op Instagram

Tinne Gilis

Tinne Gilis is 22 jaar en afkomstig uit Geel. Ze speelt al squash vanaf haar 6e jaar. Vanaf 2017 is ze professioneel gegaan. Haar hoogste wereldranking tot nu toe, is nummer 19. Haar beste prestaties tot nu toe zijn:

  • Nummer 19 op de wereld ranking
  • Laatste 16 op het Wereldkampioenschap in Cairo 2019
  • Overwinning in de 2 de ronde op Laura Masaro, ex wereldkampioen, op de British Open 2019
  • 2 PSA titels: Val de Marne 2017 (Créteil, Frankrijk) en Internazionali D’Italia 2017 (Riccione, Italië)
  • 2x bronzen medaille op het Europees kampioenschap teams 2018 & 2019
  • Belgisch kampioen 2017
  • Brons Europees kampioenschap individueel 2016

Haar grootste doelstelling voor volgend seizoen is top 15 worden op de wereld ranking en in de toekomst om de beste van de wereld te worden.

Met zo’n instelling is het niet heel gek dat ADYA World trotse sponsor is van Tinne Giles.

Tinne op Insta Tinne op Facebook

Maarten Bauwens

Maarten Bauwens vertegenwoordigt België bij vele Brazilian Jiu-jitsu wedstrijden over de hele wereld. In 2017 werd hij al vice-Europees kampioen in Lissabon. Ook slaagde hij erin om in 2018 een wereldtitel te bemachtigen in het verre Abu-Dhabi. In 2019 behaalde Maarten maar liefst 14 gouden, 2 zilveren en 2 bronzen medailles waaronder een Europese Titel in Malaga. Wegens al zijn behaalde prestaties heeft Maarten in 2019 de Sportprestatie van het Jaar mogen ontvangen in de stad Sint-Niklaas. Met een vroege wedstrijd in 2020 is hij sinds januari wederom Europees kampioen in zijn klasse.

Maarten gebruikt diverse producten van ADYA World om zijn prestaties nog meer kracht bij te kunnen zetten.

Maarten op Insta Maarten op Facebook

Jelle Veyt

7 summits, 7 continents, one dream. Jelle heeft een doel. Hij wil de 7 hoogste toppen op de 7 continenten bereiken. Maar hij wil dat vooral op eigen houtje doen, te voet, met de fiets of per roeiboot. Hij wil het verhaal brengen van de mensen die hij ontmoet en de lokale ecosystemen. Hij creëert ook internationale solidariteit door fondsen te verzamelen voor lokale goede doelen. Ook Jelle is fan van de producten van Adya World en neemt ze mee op reis!

Website Jelle Jelle op Facebook Jelle op Instagram