ADYA Blog

Hier lees leuke blogs over gezond eten, biologische producten, getuigenissen en enthousiaste gebruikers. Ook onze atleten zullen zo af en toe leuke berichten achterlaten.

De filosofie van Adya

Toen Adya in contact kwam met de coöperatieve Wayanad dachten we vooral aan specerijen. De vertegenwoordigers spraken echter over fruit. Wat zouden we daarmee kunnen doen in België?
Lees het hele verhaal

Koekje uit eigen kastje!

In mijn keukenkastje staan ingrediënten waar je iets lekkers van zou kúnnen maken. Ik sluit mijn ogen en droom even weg… "welkom bij Bake Off Vlaanderen!"
Lees het hele verhaal

Mensen blij maken!

Marijntje staat het liefst de hele dag in haar bakkerij nieuwe koekjes te ontwikkelen. Ze is een succesvolle onderneemster en een echte koekexpert.
Lees het hele verhaal

Biologisch: trend of hype?

Je kunt er simpelweg niet omheen. Biologisch lijkt het nieuwe “gewoon” wanneer het gaat om levensmiddelen. Maar is dit wel echt waar?
Lees het hele verhaal

Een goed verhaal

Toen ik laatst tijdens een feestje wat schaaltjes gevriesdroogd fruit op tafel zette had mijn tante direct het hoogste woord: 'Dat soort dingen moet je niet kopen!'
Lees het hele verhaal

Koekje Van Eigen Deeg

Ik trek mijn wenkbrauw op als ik naar de verpakking kijk waar mijn vriendin enthousiast mee zwaait. Het ziet eruit als een gewoon pak koekjes ...
Lees het hele verhaal

Lokaal produceren?

Adya begon als een project met een lokale groep landbouwers in India. Zij waren uitgekozen om met een product aan de slag te gaan!
Lees het hele verhaal

Op jacht naar snacks

Wantrouwend trek ik de verpakking uit de keukenlade tijdens een van mijn wekelijkse jachtpartijen op zoek naar een snack...
Lees de gehele blog